Agile Styrerekruttering er et fremtidsrettet og nyskapende styreselskap, spesialisert innen styrerekruttering. Vi er stolte av å levere en sjeldent balansert blanding av kompetanse,  erfaring og teknologisk nyvinning for å identifisere, kvalifisere og matche de mest egnede styrekandidatene til din organisasjons spesifikke behov.

 

Vi gleder oss over å ha tilgang til Norges mest omfattende database av styrekandidater. Dette gir oss muligheten til å dykke dypt ned i et bredt utvalg av gode styremedlemmer, hente ut de mest relevante kandidatene og matche dem med de unike behovene til din bedrift.

Vi benytter fremste linje av AI-teknologi, en revolusjonerende tilnærming til executive search innen den tradisjonelle styreverden. Denne topp moderne metodikken gir oss muligheten til å finne, analysere og vurdere de aller beste kandidatene for våre kunder med enestående presisjon og effektivitet.

Med vår metode, er du sikret en prosess som er transparent, rettferdig og pålitelig, noe som hjelper din organisasjon å tiltrekke seg de aller beste styremedlemmen. Sammen skaper vi sterke styrebord, og gjør din bedrift rustet for fremtiden.

Kontakt: hilde.lekven@agileas.no